30 Μαΐου 2011

Summer beauty tips


Εάν επισκεφτείτε την παραλία δοκιμάστε να κάνετε μια μεγάλη βόλτα ξυπόλητες. Η άμμος θα λειτουργήσει σαν φυσικό scrub για την επιδερμίδα σας, θα μειώσει την ένταση που νιώθετε στο σώμα σας.
Ανανεώσετε το προσωπικό σας perfume bar. Aλλάζοντας άρωμα αλλάζετε και διάθεση! Τακτοποιήστε το αλλιώς βάζοντας πιο μπροστά τα αρώματα που έχουν νότες του καλοκαιριού, πιο ελαφριές και λουλουδάτες. Προτιμήστε τα λευκά λουλούδια (γιασεμί white lily κτλ), τα φρέσκα πουδρέ ή όπως θα λέγαμε αυτά που θυμίζουν φρεσκοπλυμένα σεντόνια.
Κατά την διάρκεια του χειμώνα η επιδερμίδα του σώματος σας ήταν καλυμμένη με ρούχα, μπότες και καλσόν. Χρειάζεται λοιπόν ένα καλό service με scrub σώματος και στη συνέχεια καλή ενυδάτωση. Είπαμε δεν είστε ακόμα μαυρισμένες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η επιδερμίδα σας πρέπει να κουβαλάει την γκρίζα θαμπάδα του χειμώνα. Τip: για το καθημερινό σας ντους αφήστε στην άκρη σαπούνια που έχουν την τάση να ξηραίνουν την επιδερμίδα. Ένα κρεμώδες αφρόλουτρο είναι καλύτερη επιλογή.
Προσαρμόστε τη διατροφή σας στις υψηλές θερμοκρασίες και την ηλικιακή ακτινοβολία: Aποφύγετε πικάντικες τροφές που σε συνδυασμό με τον ήλιο μπορεί ν’ αυξήσουν τις πιθανότητες εμφάνισης ερεθισμών.
Κάντε δύο φορές την εβδομάδα μια μάσκα ενυδάτωσης προσώπου κατά προτίμηση με προϊόντα που περιέχουν φρούτα αλλά και συστατικά όπως αγγούρι και αβοκάντο. Θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα σας και θα την βοηθήσει της χαρίσει extra λάμψη.
Η γκαρνταρόμπα σας αλλάζει και ο λαιμός και το ντεκολτέ έρχονται σε πρώτο πλάνο. Θυμηθείτε λοιπόν ότι η επιδερμίδα σας σε αυτό το σημείο είναι όσο ευαίσθητη είναι και η επιδερμίδα του προσώπου. Περιποιηθείτε την απλώνοντας ενυδατική κρέμα και κάνοντας καλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί καλά.
Ακόμα και σε μία βόλτα για καφέ μέσα στην πόλη οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου θα σας βρουν! Μην φύγετε από το σπίτι χωρίς να χρησιμοποιείτε ένα αντηλιακό. Εάν το νιώθετε βαρύ, επιλέξτε μια ενυδατική με χρώμα ή ένα μεικ απ με SPF .
Κάντε πλάνο ομορφιάς! Για παράδειγμα, προγραμματίστε στην ατζέντα σας μία μέρα για να κόψετε τα λίγο μαλλιά σας. Οι κατεστραμμένες άκρες, τώρα που ο ήλιος είναι πιο δυνατός, θα γίνουν ακόμα πιο ξηρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου