9 Ιουλίου 2011

Στυλ και σιλουέτα

Εάν έχετε υπερβολικά μεγάλο στήθος, το μυστικό είναι ένα καλό σουτιέν που το συγκρατεί καλά. Ακόμα τα λεπτά υφάσματα σε μπλούζες και top είναι καλύτερα γιατί δεν προσθέτουν επιπλέον όγκο.
Έαν έχετε πιο γεμάτα μπράτσα, το μυστικό είναι να αποσπάσετε την προσοχή φορώντας στους καρπούς εντυπωσιακά βραχιόλια.
Για να μακρύνετε το λαιμό σας επιλέξτε top με V λαιμόκοψη.
Για τις μεγάλες πλάτες, τα σεμιζέ φορέματα που τυλίγονται γύρω από τη μέση είναι πολύ καλή επιλογή αφού δίνουν περισσότερη έμφαση σε αυτή την περιοχή του σώματος.
Για τις πιο petite σιλουέτες, τα φορέματα με τελείωμα λίγο πάνω από το γόνατο, οι μπλούζες σε τρία τέταρτα, οι pencil φούστες και τα στενά τζιν είναι ιδανική επιλογή. Ακόμα, τα μακριά κολιέ και οι μικρές πινελιές χαρίζουν extra πόντους στυλ.
Για τις σιλουέτες χωρίς καμπύλες, το ζητούμενο είναι ο όγκος. Μπορείτε να τονίσετε λοιπόν τη μέση σας με μια ζώνη. Στη συνέχεια, μπορείτε να τραβήξετε προς τα έξω λίγο το ύφασμα του φόρεματος ή της μπλούζας δημιουργώντας balloon φουσκώματα.
Εάν έχετε κοιλίτσα, τα εφαρμοστά ρούχα δεν είναι και η καλύτερη επιλογή. Οι άνετες hippy μπλούζες είναι καλύτερες αφού δεν τονίζουν την περιοχή. Ακόμα, επιλέξτε τα φορέματα που είναι άνετα στον κορμό και στενεύουν ελαφρώς στο ύψος των γλουτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου