19 Αυγούστου 2011

O γάμος της Kardashian θα κοστίσει 20 εκατομμύρια δολάρια



Σε λίγες μέρες θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Kris Humphries. Η Kim σκοπεύει να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο σε πολυτέλεια και χλιδή! Τα έξοδα του γάμου υπολογίζονται συνολικά σε 20 εκατομμύρια δολάρια. Μόνο το δαχτυλίδι που χάρισε ο Kris στην Kim υπολογίζεται ότι κόστισε πάνω από ένα εκατομμύριο.

Το ποσό που ξόδεψε η Kim για το νυφικό παραμένει άγνωστο. Η Vera Wang έχει αναλάβει να δημιουργήσει ένα σχέδιο που θα κολακεύει το σώμα της νύφης και θα διαθέτει εντυπωσιακή ουρά. Η δεξίωση θα γίνει σε μια επιβλητική βίλα που ανήκει στο Ceo της Google, ενώ στο παρελθόν εκεί έμενε η Ellen DeGeneres. Η διακόσμηση θα στηριχθεί στην αντίθεση άσπρου - μαύρου με ορισμένες πινελιές ασημένιου. Ειδικά για τη συγκεκριμένη τελετή έχει προσκληθεί να τραγουδήσει η LeAnn Rimes.

Οι καλεσμένοι θα έχουν πολύ προσεγμένη μεταχείριση. Μάλιστα θα μεταφερθούν με λιμουζίνες από την εκκλησία στο χώρο της δεξίωσης, με φιμέ τζάμια για να μην έχουν πρόσβαση οι paparazzi. Ανάμεσα στα αστέρια του Hollywood που θα παραβρεθούν στο γάμο ξεχωρίσουν οι Justin Bieber, Beyonce, Jay Z και η Μαρία Μενούνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου