8 Αυγούστου 2011

Teen Choice Awards: winners

Η Taylor Swift και η Selena Gomez ήταν από τους μεγάλους νικητές των βραβείων Teen Choice, η τελετή απονομής των οποίων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 7 Αυγούστου.
Η Taylor Swift κατέκτησε συνολικά έξι βραβεία Teen Choice, μεταξύ των οποίων και τα βραβεία Ultimate Choice, αγαπημένης καλλιτέχνιδας, country τραγουδίστριας και fashion icon στο κόκκινο χαλί. Ακόμη, το τραγούδι της “Mean” αναδείχθηκε καλύτερο country τραγούδι και το “Back To December” καλύτερο τραγούδι για χωρισμό.
Η Gomez, από την πλευρά της, απέσπασε πέντε βραβεία Teen Choice, μεταξύ των οποίων και εκείνο της καλύτερης ηθοποιού σε δράμα. Με το συγκρότημα της The Scene έλαβε τα βραβεία καλύτερου συγκροτήματος και καλύτερου τραγουδιού για το “Who Says”, ενώ η νεαρή σταρ απέσπασε επίσης το βραβείο Choice “Hottie”.
Ακόμη, ο Justin Bieber απέσπασε τέσσερα βραβεία, μεταξύ των οποίων και τα βραβεία “hottie” και “twit”, ενώ αναδείχθηκε καλύτερος τραγουδιστής. Επίσης ο Bieber απέσπασε βραβείο και για την εμφάνιση του σε γνωστή αστυνομική σειρά.
Ο Robert Pattinson ήταν ανάμεσα στους νικητές των βραβείων, καθώς αναδείχθηκε μεταξύ άλλων και καλύτερος ηθοποιός σε δραματική ταινία.
Ακόμη, βραβεύθηκαν οι καλλιτέχνες Eminem, Paramore, Bruno Mars, Katy Perry, Rebecca Black και Jennifer Lopez. Επίσης, η λίστα των νικητών στα Teen Choice Awards περιλαμβάνει και τα ονόματα των ηθοποιών: οι Cameron Diaz, Ellen DeGeneres, Ashton Kutcher,  Johnny Depp, Angelina Jolie, Taylor Lautner, Emma Watson, Justin Timberlake, Emma Stone, Natalie Portman, Tom Felton, Adam Sandler, Jennifer Aniston, Blake Lively, Kellan Lutz, Ashley Greene, Alex Pettyfer, Brooklyn Decker, Daniel Radcliffe, Chace Crawford.
Η τελετή απονομής των βραβείων ολοκληρώθηκε με ένα αφιέρωμα στις ταινίες “Harry Potter”, καθώς οι σταρ των ταινιών ήταν μεταξύ των μεγάλων νικητών της βραδιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου